B Team, B-Mestis-karsinta, lohko 3

Lukko - S-Kiekko, Seinäjoki  7 - 4

Tuki Areena 1

Kuumassa ottelussa jaettiin peräti 146 jäähyminuuttia

Sunnuntain Lukko B Teamin ottelu Seinäjoen S-kKekkoa vastaan ei jättänyt ketään kylmäksi. Lukolle jaettiin rangaistuksia 43 minuutin edestä ja vastustajalle peräti 103 minuuttia. Seinäjokelaiset ottivat kolme kymppiä sekä kaksi 20 minuutin isoa rangaistusta. Onneksi ei mitään vakavampaa sattunut, vaikka pari Lukon pelaajaa sai vähän isompiakin kolhuja kasvoihinsa.

Itse ottelu lähti todella vauhdikkaasti liikkeelle, kun molemmat joukkueet olivat eilen kokeneet tappion kaukalossa. Lukko pysyi hyvin vauhdissa mukana ja ajassa 2.12 Teemu Karhu siirsi kotijoukkueen 1-0 johtoon. Pian tämän jälkeen Lukko pääsi ylivoimalle ja kiekko ajautui sopivasti Arttu Kiikolalle, joka sijoitti tarkasti kiekon ohi S-Kiekon maalivahdin. Onnistuneesta ylivoima maalista otettiin kaikki ilo irti vaihtoaition edessä. Peli oli todellista kamppailukiekkoa, kun molemmat joukkueet pelasivat tilanteet aina loppuun asti. S-Kiekko tosin käytti vääriä otteita ja joutui tämän tästä jäähypenkin puolelle rauhoittumaan. Ajassa 13.06 Lukko onnistui jälleen ylivoimalla, kun Vilius Bucys siirsi kotijoukkueen 3-0 johtoon. Lukko pääsi vielä erän lopulla kerran ylivoimalle, mutta maalia ei saatu värkättyä vaikka ylivoima hyvin pyörikin. Erän torjunnat Lukko 6 ja S-Kiekko 11.

Toinen erä lähti Lukolta myös hyvin käyntiin, kun ajassa 21.30 Joonas Nordlund onnistui maalinteossa. S-Kiekko ei kuitenkaan luovuttanut vaan kavensi ottelun 4-1:een pelikellon näyttäessä aikaa 24.44. Seuraavaksi nähtiinkin erikoinen tilanne, sillä ajassa 27.12 S-Kiekko kavensi ottelun 4-2 :een ja samassa ajassa sille tuomittin joukkuerangaistus sekä 2 minuuttia huitomisesta. Maalin jälkeen siis Lukko pääsi 5-3 ylivoimalle, jota se ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään. Vierasjoukkue otti toisessa erässä kuusi 2 minuutin rangaistusta, joista Lukko yhden pystyi käyttämään hyväkseen. Ylivoimamaalin viimeisteli Heikki Törmänen hyvällä vedolla siniviivalta ajassa 36.19. Pian tämän jälkeen Lukko onnistui tasakentällisin siirtymään jo 6-2 johtoasemaan, kun Robert Cheffi pisti kiekon maaliin. Toisen erän torjunnat Lukko 13 ja S-Kiekko 14.

Kolmannessa erässä alkoivat sitten tunteet kuumeta oikein kunnolla. Molemmat joukkueet pelasivat aivan sääntöjen rajamailla ja lopulta, kun alkuun oli molemmilta joukkueilta istuttu pieniä kaksiminuuttisia niin sitten alkoi todellinen hässäkkä. Peliä oli pelattu reilut 46 minuuttia, kun Lukolle tuomittiin 2+2 minuuttia ja vastustajalle 2 minuuttia väkivaltaisuudesta. Seuraavassa vaihdossa sitten mentiinkin jo oikein pystypainiin ja tilanteesta jaettiin Lukolle 5 +20 minuuttia ja S-Kiekolle peräti 57 minuutia jäähyjä väkivaltaisuudesta, esineen heittämisestä jäälle sekä päähän kohdituneesta taklauksesta. Samassa ajassa S-Kiekko käytti aikalisänsä ja rauhoitteli pelaajiaan. Tämän jälkeen peli olikin jo huomattavasti rehdimpää ja pikku koiruuksia ei nähty ihan joka vaihdossa.

S-kiekko onnistui kaventamaan pelin 6-3 :een, kun omalta alueelta lähtenyt pelaaja pääsi nokikkain maalivahti Eero Ellmenin kanssa ja sijoitti tarkalla laukauksella kiekon maaliin. Seuraavassa vaihdossa Lukko lisäsi johtoaan, kun Joonas Nordlund teki illan toisen maalinsa hienon yksilösuorituksen päätteeksi. S-Kiekko onnistui vielä kertaalleen maalinteossa, kun se karvasi kiekon Lukon puolustusalueella itselleen ja maalin edestä pistettiin kiekko verkon perukoille. Lukko voitti kuitenkin tärkeän ottelun lukemin 7-4 ja on nyt pisteen päässä kolmannesta paikasta kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Lukon maalilla Eero Ellmen pelasi jälleen kelpo ottelun ja koppasi 32 kiekkoa, kun S-kiekon veskari torjui 34 kertaa. Tehomiehinä Lukolla tänään olivat: Joonas Norlund 2+1, Robert Cheffi 1+2 sekä Arttu Rantanen, Eemil Puhakka ja Vilius Bucys, jotka kaikki merkkauttivat kaksi tehopistettä. Ensi viikonloppuna Lukko matkaa lauantaina Kisa-Eaglesin vieraaksi ja sunnutaina kohdataan kotona sarjakakkonen KOOVEE Tampereelta. Ottelu harkkahallissa alkaa klo 14.00. Tervetuloa makkaraostoksille!

Tilastot

7 - 4

S-Kiekko, Seinäjoki
3 - 03 - 21 - 2
2'MaaliKarhu Teemu
2'MaalisyöttöKatavisto Otto
2'2. maalisyöttöCheffi Robert
6'MaaliKiikola Arttu
6'MaalisyöttöCheffi Robert
14'Jäähy: 2 minTörmänen Heikki
17'Jäähy: 2 minNordlund Joonas
21'MaaliNordlund Joonas
28'Jäähy: 2 minTörmänen Heikki
32'Jäähy: 2 minPuhakka Eemil
35'Jäähy: 2 minKiikola Arttu
36'MaaliTörmänen Heikki
39'MaaliCheffi Robert
39'MaalisyöttöPuhakka Eemil
39'2. maalisyöttöNordlund Joonas
46'Jäähy: 2 minCheffi Robert
50'Jäähy: 2 minPuhakka Eemil
54'MaaliNordlund Joonas
54'MaalisyöttöPuhakka Eemil