B Team, B-Mestis-karsinta, lohko 3

S-Kiekko, Seinäjoki - Lukko   5 - 4

Seinäjoki 2

Kaksi erää ei riittänyt Lukolle

Lukko B Team matkasi lauantain pelin jälkeen suoraan Seinäjoelle. Peli oli molemmille joukkueille tärkeä lohkon kolmossijan tavoittelun kannalta. Ottelun alku oli Lukolta hyvää perustekemistä ja kiekkoa saatiin pidettyä vastustajan kenttäpuoliskolla. Lukko sai erän alkuun 5-3 -ylivoiman, mutta kuvioita ei saatu kuntoon ja laadukkaat laukaukset jäivät puuttumaan. S-Kiekko siirtyi 1-0 johtoon, kun jäähyaitiosta vapautunut pelaaja karkasi läpiajoon eikä erehtynyt maalinteossa. Jäähyjen loputtua ajassa 6.20 Lukko tasoitti pelin Dans Pikmaniksen ohjatessa maalinedustalta kiekon verkkoon.

Lukko pääsi erän aikana vielä kaksi kertaa ylivoimalle ilman tulosta. Tasakentällisin Lukko onnistui siirtymään johtoon Dans Pikmaniksen tehdessä ottelun toisen maalinsa. Kauaa ei juhlittu, kun omanpään huolimaton pelaaminen kostautui ja ottelu oli tasan 2-2. Se jäi myös erätulokseksi. Torjunnat Lukko 7 ja S-Kiekko 9.

Toinen erä olikin sitten ottelun ratkaisu. Kotijoukkue siirtyi johtoon ajassa 29.35 ja seuraavassa vaihdossa maalinedushässäkän päätteeksi kotijoukkue pääsi ylivoimalle. Vajaa minuutin kuluttua kiekko oli Lukon verkossa ja peli 4-2 S-Kiekolle. Ja vain hetki edellisestä niin Lukko joutui kahden miehen alivoimalle. Niistä ensimmäisen Lukko pystyi selvittämään, mutta viivalta toimitettu kiekko löysi lopulta tiensä Lukon maaliin ja peli kotijoukkueelle 5-2. Lukko ei pystynyt hyödyntämään omaa ylivoimaansa ja niinpä toinen erä meni kotijoukkueelle 3-0 lukemin. Torjunnat S-Kiekko 9 ja Lukko 15.

Kolmas erä alkoi Lukon kannalta onnekkaasti, kun kiekko lipui S-Kiekon maalinvahdin luistimista maaliin saakka pelikellon näyttäessä aikaa 40.35. Maali merkittiin Justus Hartmanin nimiin. Lukko sai maalista lisää virtaa ja pystyi kontrolloimaan kiekkoa huomattavasti kotijoukkuetta paremmin. Hyvä yrittäminen palkittiin ajassa 44.01, kun Perttu Leija kavensi ottelun 5-4 lukemiin. Maalin jälkeinen tuuletus ja meteli oman vaihtoaition edessä olivat hienoa katseltavaa muuten niin hiljaisen kotiyleisön edessä. Lukko painoi päälle hyvin koko loppuerän ajan ja pääsi pari kertaa jälleen ylivoimallekin, mutta tasoitusta ei saatu värkättyä edes kuudella neljää vastaan aivan ottelun loppuhetkillä. Yrityksestä ei joukkuetta voinut syyttää, mutta viimeistelyyn tarvitaan yleensä myös ripaus tuuria mukaan. Lukko voitti viimeisen erän 0-2, mutta hävisi huonon toisen erän ja huonon erikoistilannepelaamisen takia ottelun 5-4.

Lukon tehokkaimmat pelurit olivat Dans Pikmanis (2+0) ja Kasper Kaupinsalo (0+2). Lukon maalissa Teemu Seikkulalle kertyi 31 torjuntaa ja vastustajalle 32 koppia. Lukon seuraava ottelu on ensi lauantaina 30.9. Äijänsuolla ja vieraaksi saapuu Pirkkalan Pingviinit.

Tilastot
S-Kiekko, Seinäjoki

5 - 4

2 - 23 - 00 - 2
6'MaaliPikmanis Dans
6'MaalisyöttöViljanen Elmeri
6'2. maalisyöttöKarhu Teemu
14'MaaliPikmanis Dans
14'MaalisyöttöAla-Siuru Topias
14'2. maalisyöttöKatavisto Otto
24'Jäähy: 2 minKatavisto Otto
29'Jäähy: 2 minAla-Siuru Topias
29'Jäähy: 2 minKaupinsalo Kasper
31'Jäähy: 2 minKiikola Arttu
32'Jäähy: 2 minPuhakka Eemil
40'MaalisyöttöPuputti Eetu
40'2. maalisyöttöKaupinsalo Kasper
44'MaalisyöttöKaupinsalo Kasper
51'Jäähy: 2 minNordlund Joonas