B Team, B-nuorten Suomi-sarja, lohko 3

Lukko - Nikkari Hyri, Riihimäki  3 - 4

Tuki Areena 1

B Team päätti kauden niukkaan tappioon

Lukko B Teamillä oli sunnuntaina vuorossa kauden päättävä peli Riihimäen Nikkareita vastaan. Sikäli ottelu oli mielenkiintoinen, kun koskaan aiemmin ei oltu kohdattu Nikkareiden joukkuetta. Vastustaja oli matkassa täydellä miehistöllä eli neljällä hyökkäysketjulla Lukon kolmea vastaan.

Peli oli heti alusta alkaen suoraviivaista ja viihdyttävää kiekkoa myös katsojille. Molemmat joukkueet halusivat voittaa kauden viimeisen pelinsä. Kotijoukkue joutui heti erän alkupuolella kaksi kertaa alivoimalle, mutta puolustus hoiti maalivahti Teemu Seikkulan johdolla hienosti alivoimat ilman takaiskuja. Maalipaikkoja tuli molemmille joukkueille tasaisesti ja peli aaltoili puolelta toiselle. Joukkueiden maalivahdit pelasivat hienosti ja kun oli ripaus onneakin molemmilla mukana niin erä päättyi 0-0 lukemiin. Torjunnat Nikkarit 9 ja Lukko 11.

Lukko pääsi toisen erän alussa ylivoimalle ja onnistui tekemään maalin suoraan oppikirjan sivuilta. Aaro Pasanen viimeisteli Eemil Puhakan hyvästä syötöstä suoraan onetimerilla kiekon maaliin. Nikkareiden veskari oli täysin vailla mahdollisuuksia torjua kiekkoa. Peli jatkui tasaisena edelleenkin ja vaarallisia maalipaikkoja saatiin molempiin päätyihin. Jäähyt erän alkupuolella sotkivat peliä jonkin verran, mutta kumpikaan joukkue ei niistä varsinaisesti hyötynyt. Ajassa 33.34 Lukko onnistui siirtymään 2-0 johtoon, kun Aaro Pasanen teki illan toisen osumansa. Enempää maaleja ei erässä tehty , vaikka Lukko pääsikin ylivoimaa pyörittämään. Torjunnat Nikkarit 7 ja Lukko 13.

Kolmas erä alkoi Lukon ylivoimalla, mutta kunnon pyöritystä ei saatu aikaiseksi. Vaarallisin tilanne taisi tulla Lukon omaan päätyyn. Lukon jäähy sen sijaan kostautui, kun ajassa 44.05 Nikkarit onnistuivat kaventamaan ottelun 2-1 :een. Lukolla alkoi jo hieman vauhti hiipumaan, kun toisena peräkkäisenä päivänä mentiin vajaalla rosterilla. Pelikellon näyttäessä aikaa 49.26 oli ottelu tasan ja vain pari minuuttia edellisestä, joukkueiden pelatessa tasavajaalla, Nikkarit siirtyivät ensi kertaa ottelussa johtoon 2-3 lukemin. Lukko taisteli kuitenkin hienosti ja vastustaja joutui rikkomaan peliä. Lukko pääsi kahden miehen ylivoimalle ja kukapas muukaan, kuin Aaro Pasanen pisti kiekon varmasti tyhjään reppuun tasoittaen pelin 3-3:een ajassa 54.45. Peli näytti jo päätyvän pistejakoon, mutta omanpään huolimaton pelaaminen kostautui lopulta kotijoukkueelle pelikellon ajassa 58.54. Loppukirikin jäi vaisuksi ja niinpä kauden viimeinen ottelu päättyi harmittavasti 3-4 tappioon.

Koko ottelun torjunnat olivat : Nikkarit 23 ja Lukko 35 koppia. Tehomiehinä olivat Aaro Pasanen 3+0 sekä Eemil Puhakka ja Teemu Kantola 0+2 merkinnöillä.

Tämä oli tämän joukkueen viimeinen sarjapeli ja sen kunniaksi kävimme ottelun jälkeen kiiittämässä (ruokailemassa) pitkäaikaista sponsoriamme Pizzeria Rivieraa monen nälkäisimmän pelaajan palkitsemisesta kausien aikana. Lopuksi haluan myös kiittää valmennusta, pelaajia, vanhempia ja tukijoita kuluneesta kaudesta sekä toivottaa mahdollisimman monelle pelurille vielä mieleenpainuvia hetkiä kiekon parissa uusissa tulevien kausien joukkueissa.

Kiekkoterveisin ja kaudesta kiittäen: Jukka Viljanen, Lukko B Team jojo.

Tilastot

3 - 4

Nikkari Hyri, Riihimäki
0 - 02 - 01 - 4
0'Jäähy: 2 minViljanen Elmeri
7'Jäähy: 2 minRaula Justus
21'MaalisyöttöPuhakka Eemil
21'2. maalisyöttöKantola Teemu
26'Jäähy: 2 minSihvo Arttu
30'Jäähy: 2 minKatavisto Otto
33'MaalisyöttöPuhakka Eemil
33'2. maalisyöttöKantola Teemu
43'Jäähy: 2 minSihvo Arttu
49'Jäähy: 10 minPuhakka Eemil
49'Jäähy: 2 minKiikola Arttu
54'MaalisyöttöHirvasoja Kasperi
54'2. maalisyöttöCheffi Robert
59'Jäähy: 2 minCheffi Robert