Leijona-kiekkokoulun ja Kettu-liigan ilmoittautuminen sekä lisätiedot
21.8.2017 10:46 Uutiset / Leijona-kiekkokoulu

2010-2012-syntyneiden kiekkokoululaisten kausi alkaa 20.9.

Rauman Lukon suositut Leijona-kiekkokoulu ja Kettu-liiga pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 20.9. Kausi jatkuu aina maaliskuun loppuun asti.

Toivomme, että jokainen (myös aiempina vuosina mukana olleet) lukaisee alla olevan infotekstin läpi ennen ilmoittautumista.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Tässä infoa tulevasta kaudesta:

Leijona-kiekkokoulu:

LKK 1 (2012-syntyneet), LKK 2 (2011) ja LKK 3 (2010)

Leijona-kiekkokoulu (LKK) on Suomen jääkiekkoliiton lanseeraama yhteinen malli toteutettavaksi jokaisessa seurassa ympäri Suomea. LKK:n sisältö on pilkottu kolmelle vuosikurssille ja kaikki harjoitteet on suunniteltu Jääkiekkoliiton puolelta valmiiksi. LKK on hyvä polku, josta siirrytään ikäkausijoukkueen toimintaan F2-vaiheessa (8v.)

Jokainen harjoituskerta pitää sisällään peliä, kiekonkäsittelyn ja luistelun opetusta sekä erilaisia leikkejä.

Leijona-kiekkokoulun pelaajille tulee kaksi ohjattua tapahtumaa per viikko.

Kettu-liiga 2010- ja -11-syntyneille:

Kettu-liiga on perinteinen korttelisarja, jossa pelaajat jaetaan joukkueisiin asuinalueiden / koulujen ja päiväkotien mukaan. Joukkueista muodostetaan mahdollisimman tasavahvoja ja joukkueet on nimetty SM-liigajoukkueiden mukaan. Kettu-liigan pelipäivä on lauantai ja pelit pelataan Äijänsuon harjoitushallissa. Kettu-liigaan osallistuu joukkueita myös lähiseuroista. Jouluna ja keväällä järjestetään turnaukset, jotka ovat kauden kohokohtia. Kettu-liigan pelaajat käyvät myös Leijona-kiekkokoulun harjoituksissa, joten heille tulee kolme tapahtumaa per viikko. Kettu-liigan ensimmäiset ottelut pelataan lauantaina 30.9.

Aikataulut:

LKK 1-2 (2011-12-syntyneet) keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Tuki-areenalla klo 16-17

LKK 3 (2010-syntyneet) keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Tuki-areenalla klo 17-18

Kettu-liigan ottelut lauantaiaamuisin Äijänsuon harjoitushallissa

Varusteet:

LKK 1:lla tai ensimmäisillä tutustumiskerroilla ei tarvita kaikkia varusteita. Ristikollinen kypärä, luistimet, hanskat, maila, polvisuojat ja kaulasuoja tulee olla jo ensimmäisellä kerralla, sen jälkeen varusteita kannattaa hankkia innostuksen kasvamisen myötä. Kettu-liigan peleissä suositellaan täyttä jääkiekkovarustusta.

Tutustuminen ja kokeileminen:

Juniorilukko tarjoaa ensimmäiset kerrat kokeilijoille aina maksutta. Yleensä lapsi ja vanhemmat osaavat muutaman kokeilukerran jälkeen sanoa tuntuiko harrastus mukavalta ja kannattaako sitä jatkaa.

Hinnat:

Leijona-kiekkokoulu 2010-12-syntyneille 140 euroa, joka sisältää vakuutuksen ja pelipaidan kaudeksi käyttöön.

Leijona-kiekkokoulu + Kettu-liiga 2010-11-syntyneille 220 euroa, joka sisältää vakuutuksen ja pelipaidan kaudeksi käyttöön sekä seisomapassin Liiga-Lukon kotiotteluihin.


Ohjaajatoiminta:

Leijona-kiekkokoulun ja Kettu-liigan ohjaajat ovat lähes poikkeuksetta pelaajien isejä. Ryhmät tulevat tälläkin kaudella olemaan suuria, joten apukäsiä tarvitaan varmasti. Juniorilukko tarjoaa ohjaajille syksyllä mahdollisuuden ohjaajakoulutukseen. Ilmoittautumisten yhteydessä kysytään halukkuutta ohjaajatoimintaan. Jos kiinnostuit, laita ihmeessä rasti ruutuun. Emme oleta jokaisen ohjaajan osallistuvan jokaiseen harjoituskertaan. Lisätietoja ohjaajatoiminnasta Janne Mäkitalolta, 044 797 8777 tai janne.makitalo(at)raumanlukko.fi.

Tutustu myös Suomen Jääkiekkoliiton materiaaleihin:

Lisätietoa 5-9-vuotiaiden jääkiekkoharrastuksesta Leijonanpolku-sivustolla


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat