C-nuorten SM-karsinnat loppusuoralla
Julkaistu: 28.11.2017 00.00

C-nuorten SM-karsinnat loppusuoralla

Lukon C1-nuorten syyskausi SM-karsinnoissa päättyy 10. joulukuuta. Pelaamatta on vielä neljä ottelukierrosta, mutta kevätkauden kannalta asetelmat ovat jo selvillä. Raumalaisten pelit jatkuvat tammikuussa alemmassa jatkosarjassa, sillä karsintalohkon viiden kärki on jo karannut tavoittamattomiin.

- Kyllä se tulee olemaan meidän tasoon nähden oikea sarja. Nämä kärkipään ryhmät ovat olleet todella vahvoja, Lukon vastuuvalmentaja Sami Lehtinen myöntää.

Kahden lohkon viisi parasta joukkuetta (yhteensä 10) jatkaa siis ylempään SM-sarjaan ja joukkueet lohkojen sijoilta 6.-10. alempaan sarjaan. Vaikka viime aikoina Lukko on kokenut suurinumeroisiakin tappioita, löytää valmentaja matkan varrelta myös positiivisia asioita.

- Alkukauden otteluohjelma suosi meitä niin, että kohtasimme hieman helpompia vastustajia. Tämä oli tietysti hyvä asia itseluottamuksen kannalta, että saatiin silloin heti tärkeitä onnistumisia, Lehtinen sanoo.

Jäljellä olevissa otteluissa Lukko C1 kohtaa Tampereella Tapparan ja Ilveksen 1.-2. joulukuuta. Seuraavana viikonloppuna Jokerit saapuu Raumalle ja päätöskierroksella Lukko pelaa Kiekko-Vantaan vieraana.

- Nyt vaan vedetään nämä loput pelit kunnialla läpi ennen joulutaukoa. Tässä vaiheessa ei pidä turhautua.

Joukkueen menestyksen rinnalla on oleellista viedä pelaajia eteenpäin myös yksilöinä ja antaa näyttöpaikkoja potentiaalisille junioreille.

- Puolustaja Venni Vaarola (kuvassa) on viime otteluissa nostettu B1-nuorten kokoonpanoon hakemaan uusia haasteita ja kokemuksia, valmentaja Lehtinen kertoo.

CSM-karsinta, lohko 2. Sarjataulukko 28.11.2017


Seuran uusimmat