B-nuorille Oulusta jatkoaikatappio ja -voitto
Julkaistu: 22.10.2017 00.00

Lauantaina Raksilan hallissa oli vastassa sarjan kivikova kärkijoukkue Kärpät, joka ei ollut tällä kaudella jäänyt vielä kertaakaan ilman pisteitä, eikä jäänyt nytkään. Lukko haastoi kuitenkin isännät hyvin ja peli päättyi jatkoajan jälkeen 5-4 (0-1, 2-1, 2-2, 1-0). Niklas Ylitalon ylivoimamaalilla raumalaiset taistelivat tasoihin päätöserän viimeisellä minuutilla, mutta Kärppien Tuukka Tieksola onnistui niittamaan ratkaisun ajassa 61.14.

Lukolle siis yksi pinna ja Kärpille kaksi. Ylitalon ohella maalintekijöinä kunnostautuivat Risto Saarinen, Rasmus Elo ja Osmo Bernitz. Veräjänvartija Romi Huunoselle merkattiin 35 torjuntaa.

Sunnuntaina Lukko kohtasi Oulunsalossa Kärppien ns. kakkosjoukkueen Kiekko-Laserin. SM-alkusarjan hännänhuipuksi juuttunut K-Laser ei päästänyt vieraita helpolla, vaan otti kauden avauspisteensä Lukon kustannuksella. Tosin voittoa ei jumbojoukkueelle suostuttu antamaan, sillä Risto Saarinen iski ratkaisun jatkoajan viimeisellä minuutilla ajassa 64.13. Näin loppulukemiksi muodostuivat 3-4 (1-1, 1-2, 1-0, 0-1).

Saarinen viimeisteli maalin myös varsinaisella peliajalla, samoin Rasmus Elo sekä avausosumasta vastannut Jesse Kaupinsalo. Huunonen oli jälleen raumalaisten tolppien välissä torjuen ottelussa 35 kertaa.

Lukon B-nuorten seuraava kotiottelu pelataan Eurajoen jäähallissa perjantaina 27.10. klo 18.30 alkaen. Vastustajaksi saapuu silloin Turun Palloseura.