Lukko C1 löi TPS:n ja K-Kissat
Julkaistu: 16.09.2017 00.00

Lukon C-nuoret ottivat täydet pisteet tämän viikon otteluistaan SM-karsintasarjassa. Perjantaina 15.9. Raumalla vieraillut Turun Palloseura taipui lukemin 4-2 (1-0, 0-2, 3-0). Lukon maaleista vastasivat Lauri Rannikko, Tuomas Anttila, Olli Koivukoski ja Konsta Rantanen.

-Nähtiin hyvä ja vauhdikas peli. TPS taisteli tiukasti vastaan, mutta meidän vahva kolmas erä käänsi homman eduksemme, Lukon vastuuvalmentaja Sami Lehtinen sanoi.

Lauantaina 16.9. joukkue matkasi Helsinkiin, jossa oli vastassa lohkon häntäpäähän lukeutuva Karhu-Kissat. Isännät eivät päästäneet kuitenkaan Lukkoa helpolla, sillä päätöserään lähdettiin vielä tasatilanteesta 3-3. Vierasvoitto kirjattiin lopulta 5-7 (0-1, 3-2, 2-4).

-Hallinta oli selkesti meillä läpi ottelun. Jääkiekossa kuitenkin maalit ratkaisevat ja K-Kissat roikkui sitkeästi mukana, Lehtinen luonnehti.

Maalintekijät olivat tällä kertaa Lauri Raitanen (2), Eero Rannikko, Aapo Siivonen, Roni Aalonen, Venni Vaarola ja Jr Leija.

Molemmissa kamppailussa raumalaisten maalia vartioi Oskari Virtanen. TPS-ottelussa hänelle kertyi peräti 49 torjunta. K-Kissoja vastaan voittoon riitti 28 torjuntaa.

-Oskarilta kelpo esitykset tähän viikonloppuun. Samoin kenttäpelaajista ne pojat joilta odotetaankin vastuunkantoa, vastasivat huutoon kiitettävästi. Peli ja erä kerrallaan jatketaan sarjaa eteenpäin, Lukko-luotsi Sami Lehtinen summasi.

Tulevalla viikolla Lukko C1 pelaa vain yhden ottelun, kun TPS Akatemia saapuu Raumalle lauantaina 23.9. Ottelu harjoitushallissa alkaa klo 14.45.