B Team, B-Mestis-karsinta, lohko 3

Lukko - Kisa-Eagles Kangasala  16 - 2

Tuki Areena 2

Lukko B Team järjesti maalijuhlat

Lukko B Team sai lauantaina vastaansa Kisa-Eaglesin Kangasalalta. Tärkeitä pisteitä oli jaossa, jotta edes teoreettiset mahdollisuudet Mestis-paikkaan säilyivät.

Lukko vastasi huutoon ja peli oli hyvin hallussa heti ensi vaihdosta alkaen. Reilun kahden minuutin pelin jälkeen Lukko johti ottelua jo 3-0 lukemin. Lukko hallisi koko erää käytännössä täydellisesti ja vierailijat saivat Lukon maalilla pelanneelle Eero Ellmenille töitä harvakseltaan. Lukko latoi ensimmäisessä erässä taululle 9-0 lukemat ja peli oli pelattu, vaikka kaksi erää jäljellä olikin.

Toisessa erässä puntit hieman tasoittuivat, mutta Lukko vei erä 3-2 lukemin. Oman pään huolimaton kiekottelu antoi vierailijoille maalipaikat, joista kaksi se pystyi hyödyntämään. Torjunnat kahden erän jälkeen Lukko 18 ja Kisa-Eaglesin veskarit 28 koppia.

Kolmas erä olikin sitten loppusummerin odottelua puolin ja toisin. Lukko voitti päätöserän 4-0 ja koko ottelun 16-2. Tehopisteet jakautuivat tasaiseti usealle pelurille. Tänään matkataan sitten Kangasalalle vastavuoroisesti pelaamaan karsintasarjan viimeistä ottelua. Illalla selviää joukkueelle sarja, josta tammikuussa jatketaan. Tsemppiä viimeiseen koitokseen!

Tilastot

16 - 2

Kisa-Eagles Kangasala
9 - 03 - 24 - 0
10'MaaliRaula Justus
10'MaaliHirvasoja Kasperi
10'MaalisyöttöKarhu Teemu
10'2. maalisyöttöKatavisto Otto
11'MaaliToivonen Rasmus
11'MaalisyöttöPuhakka Eemil
11'2. maalisyöttöNordlund Joonas
16'MaaliNordlund Joonas
16'MaalisyöttöPuhakka Eemil
16'2. maalisyöttöCheffi Robert
18'MaalisyöttöTörmänen Heikki
18'2. maalisyöttöKiikola Arttu
19'MaalisyöttöKiikola Arttu
20'MaaliHirvasoja Kasperi
20'MaalisyöttöCheffi Robert
20'2. maalisyöttöNordlund Joonas
21'Jäähy: 2 minCheffi Robert
26'Jäähy: 2 minRaula Justus
31'2. maalisyöttöPuputti Eetu
45'MaaliKarhu Teemu
45'MaalisyöttöHirvasoja Kasperi
45'2. maalisyöttöSihvo Arttu
48'MaaliNordlund Joonas
48'MaalisyöttöCheffi Robert
50'MaaliCheffi Robert
50'MaalisyöttöKatavisto Otto
55'Jäähy: 2 minToivonen Rasmus
57'MaaliKiikola Arttu
57'2. maalisyöttöNordlund Joonas