B Team, B-Mestis-karsinta, lohko 3

Lukko - Rockets , Loimaa  8 - 0

Tuki Areena 1

Lukko B Team pelasi joukkueelle voiton

Lukko sai lauantaina vastaansa Loimaan Rocketsin, joka on tällä hetkellä karsintasarjan jumbosijalla. Edellinen ottelu Loimaalla oli kuitenkin päättynyt Lukon voittoon vasta jatkoajalla, joten mihinkään aliarviointiin ei ollut varaa. Onneksi eilinen huono kolmas erä Ässiä vastaan ei ollut jäänyt kummittelemaan Lukon pelaajien kypäriin.

Peli alkoi melko tasapuolisena kiekon hallintana. Molemmat saivat puolittaisia paikkoja vastustajan päätyyn, mutta todelliset huippupaikat olivat vähissä. Lukko pääsi erän alkupuolella kaksi kertaa pelaamaan ylivoimaa, mutta vastustajan veskari torjui yritykset. Erän lopulla kotijoukkue vihdoin onnistui tekemään ylivoima maalin, kun Robert Cheffi siirsi Lukon ansaitusti 1-0 johtoon. Jatkuneen ylivoiman aikana Rockets pelaaja pääsi läpiajoon, mutta Lukon maalia vartioinut Eero Ellmen torjui tärkeän kavennus yrityksen, koko peliä ajatellen. Erä tauolle mentiin Lukon 1-0 johtoasemassa. Torjunnat Lukko 8 ja Rockets 14.

Toisen erän alkupuolella vastustaja otti jo toisen joukkuerangaistuksensa ja Lukko pääsi ylivoimalle. Minuutin pyörityksen päätteeksi Antti Herpin teki vapauttavan 2-0 johtomaalin Rocketsin verkkoon. Ja vain reilu minuutti edellisestä niin sama mies oli asialla siirtäen kotijoukkueen jo 3-0 tilanteeseen. Erän alkupuolella Lukko joutui kaksi kertaa alivoimalle, mutta suurempaa hätää ei ollut ja Lukon veskari hoiti loput. Ajassa 32.58 Lukko voitti hyökkäyspään aloituksen ja Eemil Puhakka pääsi laukomaan kiekon reppuun neljännen kerran. Hiljalleen ottelu siirtyi kotijoukkueen hallintaan. Rocketsin pelaajat kyllä yrittivät painaa peliä Lukon päätyyn, mutta tällä kertaa ei ollut paniikkinapille paikkaa Lukon puolustuksessa. Kiekkoa pidettiin ja pyrittiin antamaan helppo ensimmäinen avaussyöttö kaverille. Robert Cheffi onnistui toistamiseen ajassa 38.49 ja Lukko siirtyi pukukopin puolelle turvallisen tuntuisessa 5-0 johtoasemassa. Torjunnat toisessa erässä Lukko 14 ja Rockets 17.

Kolmas erä alkoi "bondimaiseen" tyylin, kun pelikellon näytössä oli lukemat 0.07. Samassa ajassa Justus Raula oli siirtänyt Lukon jo 6-0 johtoon ja peli alkoi olla pelattu. Lukko ei kuitenkaan alkanut varmistelemaan vaan jatkoi omaa peliään. Oman alivoimansa se selvitti hienosti ja olipa onnistua tekemään jopa alivoima maalin. Ajassa 52.54 Antti Herpin teki illan kolmannen maalinsa eli kypärätempun. Aivan erän lopulla Lukko onnistui vielä tekemään maalinedustalta ylivoimalla voittolukemiksi 8-0 ja näin ollen Lukon veskari pelasi kauden ensimmäisen nollapelin. Eero Ellmen koppasi kaikkiaan 31 torjuntaa ja Rocketsin veskari 43 koppia.

Lukon parhaat pistemiehet tänään olivat: Antti Herpin 3+1 ja Robert Cheffi 2+1 tehoilla. Muuten pisteet jakautuivat mukavasti joukkueen pelaajille. Ensi viikonloppuna Lukko matkustaa lauantaina 4.11 Seinäjoelle S-Kiekon vieraaksi, joka on sarjataulukossa heti Lukon takana kärkkymässä suoraa jatkopaikkaa. Edellisten kohtaamisten perusteella odotettavissa on jälleen kovaa kamppailua pisteistä. Sunnuntaina 5.11 kohdataan niinikään vieraissa KOOVEE Tampereella.

Tilastot

8 - 0

Rockets , Loimaa
1 - 04 - 03 - 0
14'Jäähy: 2 minAla-Siuru Topias
16'MaaliCheffi Robert
16'MaalisyöttöPuhakka Eemil
16'2. maalisyöttöNordlund Joonas
19'Jäähy: 2 minAla-Siuru Topias
22'MaalisyöttöValtanen Viljami
23'MaalisyöttöPuputti Eetu
23'2. maalisyöttöValtanen Viljami
25'Jäähy: 2 minPuhakka Eemil
28'Jäähy: 2 minCheffi Robert
32'MaaliPuhakka Eemil
32'2. maalisyöttöKatavisto Otto
38'MaaliCheffi Robert
38'MaalisyöttöHirvasoja Kasperi
40'MaaliRaula Justus
52'MaalisyöttöPuputti Eetu
53'Jäähy: 2 minTörmänen Heikki
56'MaaliAla-Siuru Topias
56'MaalisyöttöCheffi Robert
56'2. maalisyöttöNordlund Joonas