B Team, B-Mestis-karsinta, lohko 3

Lukko - KOOVEE  1 - 10

Harkkahalli Äijänsuo, Rauma

Lukko B Teamille lyhyt palautuminen riitti kahteen erään

Lukon pelaajille tuli sunnuntain ottelu KOOVEE:tä vastaan todella nopeasti. Yöllä oltiin kotona edellisestä ottelusta vasta klo 1.30 -02.00 aikoihin ja takaisin haliilla taas puolen päivän aikaan. KOOVEE sitä vastoin tuli tuoreella jalalla Raumalle, kun eilen ei ollut pelannut.

Pelissä oli heti alusta alkaen aivan erilainen tempo kuin eilisessä Lukon pelissä Kangasalalla. Vauhtia riitti vierasjoukkueella ja Lukolla oli alkuun vaikea pysyä vauhdissa mukana. Niinpä kotijoukkueen jäähyn juuri loppuessa KOOVEE iski ylivoimalla 0-1 lukemat taululle. Ja vain puoli minuuttia edellisestä niin kiekko oli taas Lukon verkossa. KOOVEE:n pelaajile tuli hieman hyvän olon tunnetta kahdesta maalista ja ote siirtyi pikkuhiljaa kotijoukkueen puolelle. Päästä päähän mentiin ja Henri Raitanen lukon maalilla piti kotijoukkueen pelissä mukana torjunnoillaan. Ajassa 14.51 Lukko onnistui kavennuksessa, kun hyvässä vireessä oleva Joonas Nordlund onnistui jälleen maalinteossa. Lukko sai välillä hyviä pyörityksiä KOOVEE:n päätyyn, mutta maalit jäivät uupumaan hyvästä yrityksestä huolimatta. Tsemppi ja yritys oli kuitenkin aistittavissa katsomoon saakka. Pelikellossa oli jäljellä erää 40 sekuntia, kun aloitus oli Lukon päädyssä. Kiekko jäi lopulta KOOVEE.n pelaajille ja kun ei riittävän aktiivisesti käyty päälle niin vierailijat tekivät sen kuuluisan pukukoppi maalin ajassa 19.59 siiryen 1-3 johtoon. Torjunnat ensimmäisessä erässä KOOVEE 4 ja Lukko 16.

Toisessa erässä Lukko taisteli hyvin kiekoista, vaikka tulosta ei tullutkaan. KOOVEE sitä vastoin onnistui kertaalleen ajassa 36.55 ja siirtyi 1-4 johtoasemaan. Lukko ei kuitenkaan luovuttanut vaan pelasi ihan hyvän loppueränkin. Kaksi ylivoimaakin oli tarjolla, mutta niissä ei onnituttu saamaan laadukkaita paikkoja / maaleja aikaiseksi. Torjunnat toisessa erässä KOOVEE 3 ja Lukko jälleen 16.

Kolmannessa erässä alkoi sitten Lukon eilinen peli painaa jaloissa. Omien miesten vartiointi petti useamman kertaa ja KOOVEE sai pitkiä pyörityksiä Lukon päätyyn. Myös kotijoukkueen avauspeli oli enemmän toivotaan toivotaan osastolta kuin jääkiekon oppikirjasta. Hyvin liikkuva KOOVEE teki erän alkupuolella neljä maalia neljässä minuutissa ja peli oli käytännössä pelattu. Lukko pääsi vielä kertaalleen ylivoimalle, mutta vaarallisimmat tilanteet tulivat omaan päähän. Erä puhtaasti KOOVEE:lle 6-0 lukemin ja koko ottelu 1-10 lukemin.

KOOVEE:n veskari selvisi päivän urakasta vain 12 torjunnalla, kun vastaavasti Lukon veskareilla hommia riitti 55:den torjunnan edestä. Kaksi erää Lukko pystyi vastustajansa haastamaan, mutta lopulta väsymys ja sitä kautta virheet veivät voiton tällä kertaa Tampereelle. Lukko kohtaa ensi viikonloppuna perjantaina Tuki-Areenalla sarjakärjen Ässät ja lauantaina sarjajumbon Rocketsin. Tervetuloa!

Tilastot

1 - 10

KOOVEE
1 - 30 - 10 - 6
2'Jäähy: 2 minSihvo Arttu
14'MaaliNordlund Joonas
14'MaalisyöttöPuhakka Eemil
58'Jäähy: 2 minSihvo Arttu