B Team, B-Mestis-karsinta, lohko 3

Kisa-Eagles Kangasala - Lukko   3 - 5

Kangasala

Lukko B Team nappasi pisteet mukaansa Raumalle

B Team matkusti lauantaina Kangasalalle Kisa-Eaglesin vieraaksi. Ottelun myöhäinen alkamisajankohta tiesi sitä, että kotona ollaan vasta klo 01.00-02.00 aikoihin ja seuraava peli heti sunnuntaina päivällä klo 14.00. Palautumisaikaa oli siis minimaalisesti tiedossa.

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi kotijoukkue, kun Lukko pelasi tilanteen omassa päässä lepsusti ja Kisa Eaglesin pelaaja oli "unohtunut" maalin eteen ilman vartiointia. Lukko kuittasi kuitenkin nopeasti, kun Joonas Nordlund tasoitti pelin ajassa 4.42 ja heti perään ajassa 5.14 Eemil Puhakka siirsi vierailijat 1-2 johtoon. Lukko kontrolloi peliä todella hyvin ja piti vauhtia yllä. Kotijoukkueella ei montaakaan pitkää hyökkäystä ollut erän aikana. Lukko pääsi erän aikana pelaamaan kolme kertaa ylivoimaa, mutta ilman tulosta. Torjunnat Lukko 6 ja Kisa Eagles 21.

Toinen erä alkoi Lukolta hyvin, sillä pelikellossa oli pelattu ainoastaan 19 sekuntia, kun Eemil Puhakka onnistui toistamiseen maalinteossa. Lukon peli näytti hyvältä, kun luistin kulki ja kiekko liikkui. Välillä pyörittiin melkein kaksi minuuttia Kisa-Eaglesin päädyssä, kun pitkä vaihtoväli esti kotijoukkuetta saamasta tuoreita pelaajia kentälle. Lopulta ajassa 26.50 Joonas Norlund onnistui tekemään niinikään illan toisen osumansa ja siirsi vierailijat 1-4 johtoon. Tämän jälkeen kiekkokontrolli Lukolta lähti hieman väärille raiteille, kun kaikilla oli kova halu / yritys päästä tekemään tehopisteitä. Kotijoukkue lähti reippaasti vastahyökkäyksiin, kun Lukko ylihyökkäsi liian innokkaasti. Niinpä ajassa 38.14 se kavensi ottelun 2-4:een, joka jäi myös erätulokseksi. Toisen erän torjunnat Lukko 9 ja kotijoukkue 13.

Kolmannessa erässä Lukko pääsi heti alkuun ylivoimalle ja nyt vihdoin onnistuttiin. Ajassa 41.55 Justus Raula teki kauden ensimmäisen maalinsa tarkalla siniviiva vedolla, Lukon muiden pelaajien tehdessä maskia maalin edessä. Jälleen kolmen maalin etumatkalla joukkueen peli keskittyi pisteiden metsästämiseen. Helpot syötöt ja avaukset olisivat tuoneet Lukolle kosolti hyviä paikkoja, jotka nyt jäivät hyödyntämättä. Kisa-Eagles onnistui ajassa 47.37 jälleen kavennuksessa ja sen jälkeen lukon pelaajatkin alkoivat taas pelata järkevämmin ettei ottelu lipsuisi käsistä. Hyvin pelattiinkin, sillä Lukko ei erän loppupuoliskolla antanut kotijoukkueelle mitään mahdollisuuksia kunnolliseen loppukiriin. Lukko voitti tärkeän ottelun 3-5 lukemin.

Lukon maalilla Teemu Seikkulalle kirjattiin yhteensä 22 torjuntaa ja vastustajan veskarille peräti 59 torjuntaa. Lukon tehomiehinä tännä toimivat Joonas Nordlund ja Eemil Puhakka, jotka molemmat kirjauttivat 2+1 tehopisteet tilillensä.

Tilastot
Kisa-Eagles Kangasala

3 - 5

1 - 21 - 21 - 1
4'MaaliNordlund Joonas
4'MaalisyöttöPuputti Eetu
5'MaaliPuhakka Eemil
5'MaalisyöttöNordlund Joonas
13'Jäähy: 2 minRaula Justus
20'MaaliPuhakka Eemil
26'MaaliNordlund Joonas
26'MaalisyöttöPuhakka Eemil
26'2. maalisyöttöAla-Siuru Topias
41'MaaliRaula Justus
41'MaalisyöttöKiikola Arttu
49'Jäähy: 2 minSihvo Arttu