B Team, B-Mestis-karsinta, lohko 3

Pirkkalan Pingviinit Tre - Lukko   5 - 2

Pirkkalan jäähalli

Lukko B-Team jäi pisteittä Pirkkalassa

B-Team matkasi lauantaina Pirkkalaan pingviinien vieraaksi, joka on yksi päävastustajista Lukon karsintalohkossa. Pisteitä siis lähdettiin Pirkkalasta hakemaan kolmea kappaletta. Ottelun alku lupailikin hyvää , sillä ajassa 3.20 Lukko siirtyi 0-1 johtoon Heikki Törmäsen siniviiva vedon painuttua maaliin saakka. Kauaa ei taaskaan juhlittu, kun pelikellossa oli tasalukemat 1-1 ajassa 4.44. Omanpään merkkaus virheen vuoksi pääsi kotijoukkueen pelaaja nousemaan paraatipaikalle maalintekoon. Lukon maalilla pelannut Eero Eelmen oli vailla mahdollisuuksia. Lukko pääsi erän aikana kertaalleen ylivoimalle, mutta laadukkaat vedot / maski puuttuivat pelistä, joten erätauolle 1-1 lukemista.

Heti toisen erän alkuun Lukolle tarjottiin mahdollisuutta siirtyi kuskin paikalle, kun kotijoukkue otti kaksi jäähyä peräkkäin. Edelleen kuluvan kauden vaikeudet ylivoima pelissä jatkuivat ja maalia ei saatu aikaiseksi. Erän alkupuoliskolla molemmilla joukkueilla oli puolittaisia maalipaikkoja, mutta veskarit pelasivat hyvin ja maalit jäivät tulematta. Hieman ennen erän puoliväliä kotijoukkue otti jälleen jäähyn ja muutaman minuutin välein vielä kaksi lisää, mutta Lukon ylivoimapeli ei vaan ota onnistuakseen. Lukko käytti myös aikalisänsä, jotta joukkue heräisi taistelemaan kiekoista ja voittamaan kaksinkamppailuja. Ajassa 37.04 Lukko onnistui tasakentällisin siirtymään 1 -2 johtoon, kun Joonas Nordlund laukoi kiekon putkista maalin perukoille. Tämä jäi myös erätulokseksi, vaikka Lukko pelasi siis 5 x ylivoimaa erän aikana.

Kotijoukkue onnistui kokoamaan itsensä erätauolla ja pisti pelin tasoihin heti erän alkuun ajassa 44.19. Lukon peli meni tasoituksesta sekaisin ja niinpä Lukon pelatessa ylivoimaa sattui jälleen kerran omanpään sekavan pelaamisen takia niin, että kiekko olikin omassa maalissa. Pelikello näytti aikaa 47.19. Ja vain muutama minuutti edellisestä, niin Pingviinit onnistuivat omassa ylivoimapelissään maalinedus hässäkän päätteeksi siirtymään ottelussa jo 4-2 johtoon. Tästä ei Lukko enää toipunut ja kotijoukkue sinetöi 5-2 voiton sijoittamalla kiekon tyhjiin ajassa 57.40. Viimeinen erä hävittiin siis puhtaasti 4-0 lukemin.

Lukon maalilla Eero Ellmenille kertyi yhteensä 46 torjuntaa ja vastustajan veskarille 43 koppia. Lukolle kyllä tarjottiin ottelussa voiton avaimia, mutta tällä kertaa ei sopivaa lukkoa löytynyt, johon avaimet olisivat sopineet. Tänään on kuitenkin uusi mahdollisuus, kun toinen päävastustajista S-Kiekko saapuu Raumalle. Ottelu Tuki Areenalla alkaa klo 17.00. Tervetuloa !

Tilastot
Pirkkalan Pingviinit Tre

5 - 2

1 - 10 - 14 - 0
3'MaaliTörmänen Heikki
37'MaaliNordlund Joonas
37'MaalisyöttöViljanen Elmeri
37'Jäähy: 2 minRaula Justus
49'Jäähy: 2 minAla-Siuru Topias
58'Jäähy: 2 minAla-Siuru Topias