B Team, B-Mestis-karsinta, lohko 3

Lukko - Ässät  0 - 11

Harkkahalli Äijänsuo, Rauma

Ässät oli odotetun vahva

Lukko B Team kohtasi sunnuntaina sarjan kärkijoukkueen Porin Ässät. Ässät ei ollut hävinnyt vielä otteluakaan ja maalierokin on lähes 100 plussan puolella kymmenen ottelun jälkeen. Tilastollisesti katsottuna Ässien joukkue oli myös huomattavasti fyysisempi kuin kotijoukkue.

Peli alkoi Lukon kannalta mahdollisimman huonosti, sillä jo ensimäisessä vaihdossa kiekko oli kotijoukkueen maalissa. Peliä pelattu ainoastaan 38 sekuntia. Lukko ei saanut kontrolloituja hyökkäyksiä käytännössä lainkaan Ässien puolustus alueelle. Ässät sen sijaan liikutti kiekkoa ja miehiä näyttävästi ja siirtyi ajassa 11.12 jo 3-0 johtoon. Lukko pääsi tämän jälkeen kaksi kertaa ylivoimalle ja pystyi rakentamaan välillä ihan hyvän näköistä ylivoimaa. Laukaukset eivät kuitenkaan maaliin asti menneet vaan Ässät puolusti uhrautuvasti ja veskari hoiti loput. Torjunnat ensimmäisessä erässä Lukko 15 ja ässät 6.

Toinen erä oli Ässien näytöstä. Nopealla tahdilla taululla oli jo ratkaisevat 0- 6 lukemat. Siihen vielä pari ylivoimamaalia ja erä puhtaasti Ässille 0-5 lukemin. Lukko ei saanut kuin yksittäisiä vetoja kohti Ässien maalia, sen verran paremmin vierasjoukkue liikkui sekä liikutti kiekkoa pelurilta toiselle. Toisen erän torjunnat Lukko 21 ja Ässät 5.

Kolmannen erän alkupuolella Ässät teki vielä kolme maalia lisää ja voitti koko ottelun selvin 0 -11 -lukemin.

Lukon tehokkaimmat miehet tänään olivat maalivahdit, jotka takaiskuista huolimatta ehtivät kiekon eteen vielä 59 kertaa, kun Ässien veskari joutui torjumaan vain 17 laukausta. Ensi viikonloppuna Lukolla vastassa kaksi päävastustajaa. Ensin lauantaina matkaan Pirkkalaan ja sunnuntaina S-Kiekko saapuu Raumalle. Ottelu Tuk- Areenalla alkaa klo 17.00, tervetuloa!

Tilastot

0 - 11

Ässät
0 - 30 - 50 - 3
16'Jäähy: 2 minKarhu Teemu
31'Jäähy: 2 minHirvasoja Kasperi
36'Jäähy: 2 minCheffi Robert
41'Jäähy: 2 minKatavisto Otto
57'Jäähy: 2 minKiikola Arttu
59'Jäähy: 2 minTörmänen Heikki