B Team, B-Mestis-karsinta, lohko 3

KOOVEE - Lukko   13 - 1

Haka 2, Tampere

KOOVEE selkeästi parempi Hakametsässä

Lukko B Team kohtasi lauantaina KOOVEEn Tampereella. Ottelun alku oli parempaa peliä Lukolta kuin viikko sitten Raumalla. KOOVEEn hyvä luistelu ja karvaus aiheuttivat Lukolle vaikeuksia omassa päässä pelin edetessä. Ajassa 5.53 kotijoukkue siirtyi 0-1 johtoon. Lukollakin oli muutama todellinen maalipaikka, mutta ne jäivät käyttämättä. Erän puolivälin jälkeen isännät menivät menojaan. KOOVEE latoi viisi maalia lisää Lukon verkkoon ja voitti erän puhtaasti 6-0 -lukemin.Torjunnat Lukko 24 ja Koovee 6 koppia.

Toinen erä ei juuri edellisestä poikennut. Lukko pääsi pari kertaa ylivoimallekin, mutta kunnon pyöritystä ei saatu aikaiseksi. KOOVEE sitävastoin onnistui omassa ylivoimassaan ja ajassa 24.21 peli oli jo 7-0 kotijoukkueelle. Pientä lohtua Lukolle toi kavennusmaali, jonka viimeisteli Perttu Leija. Pian tämän jälkeen Lukko-peluri pääsi läpiajoon, mutta KOOVEEn maalilla Ossi Mäkinen torjui yrityksen. Vastahyökkäyksestä KOOVEE onnistui maalinteossa ja seuraavassa vaihdossa vielä uudelleen niin peli oli pelattu voiton osalta. Erätauolle mentiin tilanteessa 10-1.

Kolmannessa erässä ei enää kumpikaan joukkue pistänyt ihan kaikkea kaukalon puolelle. Muutamia paikkoja Lukkokin sai, mutta erän maaleista vastasi kotijoukkue. Peli päättyi lopulta KOOVEEn ansaittuun ja selvään 13-1 voittoon. Tamperelaiset taistelevat lohkon ykköspaikasta tiukasti Ässien kanssa.

Lukon maalilla Henri Raitanen ja Eero Eelmen venyivät takaiskuista huolimatta vielä 62 kertaa kiekon eteen. Vastustajan veskari selvisi 16 torjunnalla. Matka jatkuu kohti Seinäjokea, jossa Lukko kohtaa sunnuntaina yhden päävastustajistaan S-Kiekon.

Tilastot
KOOVEE

13 - 1

6 - 04 - 13 - 0
14'Jäähy: 2 minPuputti Eetu
23'Jäähy: 2 minSihvo Arttu
42'Jäähy: 2 minSihvo Arttu
45'Jäähy: 2 minToivonen Rasmus
48'Jäähy: 2 minPuhakka Eemil
57'Jäähy: 2 minCheffi Robert