B Team, B-Mestis-karsinta, lohko 3

Lukko - Kisa-Eagles Kangasala  3 - 1

Kivikylä Areena

Lukko B Team nappasi tärkeät pisteet

Lauantaina Ässille kärsityn 11-0 rökäletappion jälkeen oli sunnuntaina kasvojen pesun paikka, kun Lukko kohtasi Kisa-Eaglesin Kangasalalta. Ottelun alku oli hermostunutta kiekkoa kotijoukkueelta ja vaikka se pelitapahtumia hallitsikin niin parhaimmat todelliset maalipaikat tulivat vierasjoukkueelle. Lukon maalilla Eero Ellmen kuitenkin otti tärkeät tarvittavat kopit ottelun kulun kannalta. Lukko pääsi ylivoimalle erän lopulla, mutta laukaukset jäivät lähes kokonaan puuttumaan. Muutama paikka Lukolla erän lopulla oli, mutta vedot suuntautuivat joko yli / ohi maalin tai sitten suoraan maalinvahdin logoon. Erätauolle 0-0 lukemista.

Toisen erän alkukin oli molemmilta joukkueilta ajoittain melko sekavaa kiekkoa ja syöttöketjuja omille ei päässyt syntymään. Muutamien oman pään virheiden ansiosta tuli puolittaisia maalipaikkoja molemmille joukkueille. Yhden niistä vierasjoukkue pystyi hyödyntämään ja siirtyi 0-1 johtoon pelikellon näyttäessä aikaa 25.39. Erän puolivälissä vierasjoukkue otti kaksi peräkkäistä jäähyä, josta jälkimmäisen aikana Lukko onnistui ylivoima maalin värkkäämään. Maalin viimeisteli Vilius Bucys ajassa 31.03. Heti perään Lukko otti kaksiminuuttisen, mutta alivoima pelasi hyvin ja Lukon veskari hoiti loput. Erän loppupuoliskolla Lukko otti peliä haltuunsa ja piti kiekkoa huomattavasti vastustajaansa enemmän. Yksi ylivoimakin oli vielä kotijoukkuueelle tarjolla, mutta kiekkoa ei saatu sitten millään verkon perukoille. Erätauolle siis tasalukemista 1-1.

Kolmas erä alkoi Lukon kannalta vauhdikkaasti. Yhä enemmän näytti siltä , että kotijoukkue pystyi luistelemaan ja pitämään kiekkoa pidempään hyökkäysalueella kuin vastustajansa, Hyviä pitkiä pyörityksiä oli useampiakin, mutta maaliin asti kiekkoa ei saatu toimitettua. Ajassa 50.23 Eero Luonto pääsi vetopaikalle ja sen verran oli voimaa takana, että kiekko lipui veskarin puolittaisesta torjunnasta aina maaliin asti. Ja vain minuutti edellistä niin Vilius Bucys teki illan toisen osumansa viivalta toimitetun kiekon poukkoillessa sopivasti lapaan. Tässä vaiheessa Kisa-Eagles käytti aikalisänsä. Se ei pelitapahtumia kentällä muuttanut ja Lukko pelasi ottelun lopun järkevästi voittaen sen lopulta siis 3-1 lukemin. Mukavaa mannaa tappiollisen Ässät-pelin jälkeen.

Pelitapahtumia kuvaa hyvin se , että Lukon Eero Ellmenille kirjattiin 18 torjuntaa, kun toisessa päässä veskari joutui huhkimaan oikein urakalla merkkauttaen yhteensä 64 torjuntaa tililleen. Tosin Lukon vedot enimmäkseen suuntautuivat suoraan kohti veskaria, jolla oli helppo työ ottaa tarvittavat kopit. Lukon parhaat pistemiehet olivat: Vilius Bucys 2+0, Eero Luonto 1+1 sekä Viljami Valtanen 0+2 lukemin.

Lukon seuraava kotiottelu on ensi lauantaina 16.9. jolloin saapuu vastustajaksi sarjakakkonen KOOVEE Tampereelta. Ottelu harkkahallissa alkaa klo 14.45. Tervetuloa!

Tilastot

3 - 1

Kisa-Eagles Kangasala
0 - 01 - 12 - 0
31'MaalisyöttöValtanen Viljami
31'Jäähy: 2 minPuhakka Eemil
50'MaalisyöttöValtanen Viljami
51'MaalisyöttöViljanen Elmeri