B Team, B-nuorten Suomi-sarja, lohko 3

Lukko - Rockets  10 - 3

Harkkahalli Äijänsuo, Rauma

Lukko B Teamille täydet pisteet Rocketsilta

Lukko B Team sai vastaansa sunnuntaina Loimaan Rocketsin, joka oli lähtenyt matkaan ainoastaan kahdella ketjulla. Pelin alku oli tasaista vääntöä ja ajassa 3.44 Rockets onnistui maalinteossa siirtyen 0-1 johtoon. Lukon maalia vartioinut Henri Raitasta ei voinut maalista syyttää. Maalia edeltäneissä kahdessa torjunnassa lukkovahti esitti paraati pelastuksia, mutta kolmas sitten meni ohjurina verkon perille. Lukko ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt vaan jatkoi omaa peliään ja saikin luotua muutamia maalipaikkoja erän edetessä. Vierasjoukkueen toinen jäähy lopulta kostautui, kun Kasper Kaupinsalo tasoitti pelin ajassa 13.15. Ja heti perään seuraavassa ylivoimassa Lukko onnistui jälleen Perttu Leijan toimesta. Erätauolle mentiin Lukon 2-1 johdossa. Torjunnat : Lukko 9 ja Rockets 7.

Toinen erä olikin sitten Lukon hallintaa. Rocketsin pelaajat alkoivat selvästi olemaan jo väsyneitä ja Lukko pääsi pyörittämään pitkiä hyökkäyksiä. Lukko onnistui tekemään peräti viisi maalia toisessa erässä vastustajan nollaa vastaan. Maalintekijöinä kunnostautuivat Eemil Puhakka, Dans Pikmanis, Joonas Nordlund sekä Kasperi Hirvasoja kahdesti. Erän loppupuolella Rocktsille tuomittiin rangaistuslaukaus, jonka Lukon maalilla pelannut Henri Raitanen nollasi helposti, Erätauolle siis Lukon johtaessa 7-1 lukemin. Torjunnat Lukko 6 ja Rockets 5.

Kolmas erä olikin taasen loppusummerin odottamista. Ja se tulikin jo minuutin pelin jälkeen, kun kellokone meni yhtäkkiä epäkuntoon . Pienen katkon jälkeen peliä päästiin kuitenkin jatkamaan normaalisti. Rocketsin kannalta kolmaserä oli enemmänkin selviytymistaistelua ja ainoat maalipaikat tulivat Lukon avustuksella. Lukko onnistui kolmannessa erässä tekemään kolme maalia lisää ja kun vierailijatkin saivat kaksi maalia värkäyttyä niin ottelu päättyi lopulta Lukon selvään 10-3 voittoon. Lukolle voitto oli ensimmäinen kahden pisteen peli tällä kevät kaudella.

Koko ottelun torjunnat Lukko 21 ja Rocketsin veskarit yhteensä 23 koppia. Tehopisteet jakautuivat mukavasti usealle pelaajalle: Joonas Norlund 1+3, Eemil Puhakka 1+3, Robert Cheffi 2+1, Perttu Leija 2+1, Teemu Kantola 0+3 sekä usealle pelaajalle merkittiin 1-2 tehomerkintää. Lukon viimeiset ottelut tällä kaudella ovat ensi viikonloppuna, kun lauantaina matkataan Hämeenlinnaan HPK.n vieraaksi ja sunnuntaina kohdataan Riihimäen Nikkarit Tuki Areenalla. Ottelu alkaa klo 15.15. Tervetuloa!

Tilastot

10 - 3

Rockets
2 - 15 - 03 - 2
13'MaaliKaupinsalo Kasper
13'MaalisyöttöPuhakka Eemil
13'2. maalisyöttöNordlund Joonas
14'MaalisyöttöHirvasoja Kasperi
17'Jäähy: 2 minRaula Justus
21'MaaliPuhakka Eemil
21'MaalisyöttöKaupinsalo Kasper
24'Jäähy: 2 minNordlund Joonas
24'Jäähy: 2 minValtanen Viljami
28'MaaliPikmanis Dans
28'MaalisyöttöPuhakka Eemil
30'MaaliHirvasoja Kasperi
30'MaalisyöttöNordlund Joonas
32'Jäähy: 2 minCheffi Robert
34'MaaliNordlund Joonas
34'MaalisyöttöRaula Justus
36'MaaliHirvasoja Kasperi
36'MaalisyöttöNordlund Joonas
45'Jäähy: 2 minKaupinsalo Kasper
48'MaaliCheffi Robert
48'MaalisyöttöPuhakka Eemil
48'2. maalisyöttöKantola Teemu
48'Jäähy: 2 minPuhakka Eemil
50'MaalisyöttöCheffi Robert
50'2. maalisyöttöKantola Teemu
58'MaaliCheffi Robert
58'2. maalisyöttöKantola Teemu