B Team, B-nuorten Suomi-sarja, lohko 3

LaJy - Lukko   7 - 2

Laitilan jäähalli

Lukko B Teamille tappio Laitilassa

B Team matkasi lauantai iltapäivällä Laitilaan Jyskeen vieraaksi. LaJy oli voittanut molemmat aiemmat kohtaamiset tällä kaudella. Kuten viime kohtaamisessakin niin, nytkin Lukko oli matkassa vajaalla kolmella kentällä.

Ottelun alku ei sujunut Lukon kannalta hyvin, sillä ylihyökkäämisen seurauksena LaJy pääsi 2-1 vastaiskuun, joka päättyi maaliin ajassa 2.29. Lukko pelasi kuitenkin maalin jälkeen hyvää kiekkoa ja painetta ja maalipaikkoja luotua hyvin LajJn päätyyn. Viiden minuutin hyvä jakso sai kuitenkin ikävän lopun, kun LaJy onnistui yksilösuorituksen päätteksi siirtymään jo 2-0 johtoon.

Lukko taisteli kuitenkin sinnikkäästi ja sai edelleen hetkittäin pidettyä pelin painopistettä LaJyn päädyssä. Maalipaikoista olisi tosin pitänyt pistää kiekko reppuun vastustajan tavoin. Ja kun itse ei tehdä niin vastustaja yleensä onnistuu. Pelikellon näyttäessä aikaa 16.10 LaJyn Konsta Kerttula onnistuu jälleen maalinteossa ja siirtää kotijoukkueen 3-0 johtoon. Maalin jälkeinen vaihto tuo kuitenkin Lukolle kaivatun ja ansaitun kavennuksen , kun Kasper Kaupinsalo kaventaa ottelun 3-1 :een. Se jäi myös erätulokseksi. Torjunnat Lukko 10 ja Lajyn veskarit 18 koppia (Veskari vaihtui LajJn ensimmäisen maalin jälkeen).

Toisen erän alkuun Lukko otti heti kaksiminuutisen, mutta puolustus- ja maalivahtipeli onnistuivat mainosti tappamaan LaJyn yritykset. Jäähyn loputtua Lukko sai toimitettua kiekkoa pyörityksen päätteeksi maalille ja lopulta myös LaJyn verkon perukoille. Maali merkittiin Justus Raulan nimiin ja yhtäkkiä Lukko olikin maalin päässä ajassa 24.53. Lukolta oli kuitenkin jo aiemmin pudonnut erätauolla yksi puolustaja pois ja toisen erän aikana joutui vielä toinenkin Lukko pakki jättämään pelin kesken. Kuormitus kävi liian suureksi muutenkin vajaalla joukkueella pelatessa. LaJy onnistui pitämään vauhtia yllä ja painopiste siirtyi väkisin Lukon päätyyn. Hieman ennen erän puoliväliä LaJy onnistui tekemään kaksi maalia nopeaan tahtiin ja siirtyi turvallisen tuntuiseen 5-2 johtoasemaan. Lukko sinnitteli erän loppuun näissä lukemissa. Torjunnat Lukko 11 ja LaJy vain neljä koppia.

Kolmannessa erässä yksi Lukon hyökkääjä pelasi pakin paikalla, jotta saatiin edes kaksi pakkiparia muodostettua. Peli oli molemmilta joukkueilta melko sekavaa ja syötöt menivät vastustajan lapaan. Todellisia huippupaikkoja ei saatu luotua edes ylivoimalla kummankaan toimesta. LaJy ratkaisi ottelun lopulta kahdella yksilösuorituksella , kun viimeisellä minuutilla Konsta Kerttula teki illan neljännen osumansa Lukon verkkoon. Koko ottelu siis LaJylle selvin 7-2 -lukemin.

Lukon maalilla Eero Ellmenille kertyi yhteensä 33 torjuntaa, kun Lajyn veskarit urakoivat 31 kopin edestä. Torjuntojen valossa ottelu olisi siis voinut olla tasaisempikin, mutta maalintekopeli ja yksilötaito ratkaisivat ottelun kotijoukkueelle.

Lukon seuraava ottelu on ensi sunnuntaina 11.3 harkkahallissa Loimaan Rocketsia vastaan. Ottelu alkaa klo 16.30, Tervetuloa!

Tilastot
LaJy

7 - 2

3 - 12 - 12 - 0
16'MaaliKaupinsalo Kasper
16'MaalisyöttöKarhu Teemu
20'Jäähy: 2 minKantola Teemu
24'MaaliRaula Justus
24'MaalisyöttöKiikola Arttu
30'Jäähy: 2 minSihvo Arttu
51'Jäähy: 2 minSihvo Arttu