B Team, B-nuorten Suomi-sarja, lohko 3

Lukko - Kisa Eagles, Kangasala  3 - 3

Tuki Areena 1

Lukko B Team avasi pistetilinsä

Lukko B Team sai sunnuntaina vieraaksi Tuki-Areenalle Kisa-Eaglesin Kangasalta. Joukkueiden edelliset kohtaamiset syyskaudella olivat päättyneet Lukon voittoihin.

Ottelun alku oli Lukolta todella hyvää ja raikkaan näköistä pelaamista. Kiekko ja miehet liikkuivat kentällä mallikkaasti ja Lukko saikin useita pitkiä pyörityksiä aikaiseksi vastustajan päätyyn. Erän alku oli ehkäpä parasta Lukkoa vähään aikaan, kun hyökkäyksiin lähdöt onnistuivat ja koko joukkue puolusti tiiviisti. Myös hyvä karvauspeli hyökkäyspäässä tuotti puolittaisia maalipaikkoja kotijoukkueelle.

Hyvästä yrityksestä huolimatta Lukko ei maalia pýstynyt värkkäämään. Kisa-Eagles sen sijaan käytti Lukon pienen nukahduksen omassa päässä hyväkseen ja siirtyi 0-1 johtoon ajassa 10.08. Maalin jälkeen Lukon peli meni jotenkin väkinäiseksi ja erän alun tyypistä rentoa pelaamista ei enää ollut aistittavissa. Vieraat ottivat vielä erän viimeisellä minuutilla jäähyn, mutta maalipaikat jäivät vähiin. Erän torjunnat olivat Lukko 10 ja Kisa Eagles 23.

Toinen erä alkoi erikoisesti, kun Lukolle tuomittiin joukkuerangaistus kaksi minuuttia viivyttelystä. Tasavajaalla Lukolla oli muutama hyvä maalipaikka, mutta Kisa-Eaglesin veskari piti maalinsa puhtaana. Lukko pääsi ylivoimalle erän alkupuolella ja maalinedus hässäkän päätteeksi kiekko lipui lopulta perille asti ajassa 24.05. Maalin tekijänä Robert Cheffi.

Vain reilu minuutti edellisestä, kun Arttu Sihvo purjehti kentän läpi ja laittoi kuin laittoikin lopulta kiekon maaliin, vaikka itse olikin selkä kohti maalia. Kisa Eaglesin veskari ei varmasti odottanut moista ratkaisua. Lukko 2-1 johtoon, kun pelikello näytti aikaa 25.18. Ottelu jatkui tasaisissa merkeissä ja vetoja kohti maalia tuli harvakseltaan. Yleensä vedot menivät ohi tai pysähtyivät matkalla pelaajiin. Lukko otti erän loppupuolella pari jäähyä joista toinen lopulta kostautui maalin muodossa. Erätauolle 2-2 lukemista. Torjunnat Lukko 12 ja Kisa Eagles 7.

Kolmas erä ei ehtinyt vanheta kuin reilun minuutin, kun kiekko oli Lukon verkossa. Huolimaton omanpään pelaaminen kostautui, kun vastustaja sai pistää maalin edestä kiekon reppuun kenenkään estelemättä. Lukon maalilla Eero Ellmen oli vailla mahdollisuuksia. Molemmat joukkueet pääsivät erän alkupuolella pelaamaan ylivoimaa, mutta huippupaikat olivat vähissä.

Puolivälin jälkeen Lukko vihdoin onnistui ylivoimalla, kun Heikki Törmäsen viivalta lähettämä kiekko lipui jäätä pitkin maalin perukoille. Ansaittu tasoitus syntyi ajassa 52.22. Lukolla oli maalin jälkeen hyviä pitkiä hyökkäyksiä Kisa-Eaglesin päädyssä, mutta se viimeinen puristus puuttui. Muutamia paikkoja sai myös vierailija, mutta veskarit pitivät maalinsa puhtaana ja näin päädyttiin pistejakoon 3-3 lukemissa.

Lukon maalivahti torjui yhteensä 29 kertaa ja Kisa-Eaglesin veskari 46 kertaa. Eemil Puhakka, Robert Cheffi ja Heikki Törmänen keräsivät kaikki kaksi tehopistettä tililleen.

Lukon seuraavat ottelut ovat ensi viikonloppuna. Lauantaina kohdataan Pingviinit Pirkkalassa ja sunnuntaina TuTo Tuki-Areenalla. Ottelu sunnutaina alkaa klo 12.00, tervetuloa!

Tilastot

3 - 3

Kisa Eagles, Kangasala
0 - 12 - 11 - 1
20'Jäähy: 2 minKarhu Teemu
24'MaaliCheffi Robert
24'MaalisyöttöTörmänen Heikki
24'2. maalisyöttöPuhakka Eemil
25'MaaliSihvo Arttu
25'MaalisyöttöKaupinsalo Kasper
27'Jäähy: 2 minTörmänen Heikki
33'Jäähy: 2 minTörmänen Heikki
44'Jäähy: 2 minTörmänen Heikki
48'Jäähy: 2 minRaula Justus
52'MaaliTörmänen Heikki
52'MaalisyöttöPuhakka Eemil
52'2. maalisyöttöCheffi Robert