B Team, B-nuorten Suomi-sarja, lohko 3

HAKI - Lukko   10 - 4

Nummela

Lukko B Teamin kevätkausi alkoi tappiolla

Lukko B Team matkasi loppiaislauantaina Nummelaan HAKIn vieraaksi. Vaikka HAKI olikin saanut omassa Mestis-karsintalohkossaan vain muutaman pisteen niin kotijoukkue oli vahva heti alusta alkaen.

Lukko joutui lähtemään peliin vajaalla kolmella kentällä, kun alkulämmöllä yhden pelaajan luistimesta meni terä poikki ja varaterää ei ollut saatavilla. Kiekon pudotessa jäähän oli heti aistittavissa, että kotijoukkueella on fyysinen ja hyvin luisteleva joukkue jalkeilla. Vauhti oli sen verran kovaa, että Lukolla oli suuria vaikeuksia saada kiekkokontrollia lainkaan haltuun. HAKIn hyvä yritys lopulta palkittiin ajassa 5.08, kun se siirtyi 1-0 johtoon.

Maalin jälkeisen vaihdon Lukko pelasi kuitenkin hienosti, kun puolittaisesti läpiajosta Joonas Nordlund sijoitti tarkasti kiekon ohi HAKIn maalivahdin. Samaa myrkkyä tuli kuitenkin välittömästi omaan päähän pari kertaa ja kotijoukkue johti peliä 3-1 pelikellon näyttäessä aikaa 6.46. Erä jatkui edelleen HAKIn hallinnassa ja vaikka Lukko pääsi ylivoimalle erän puolivälin jälkeen niin todelliset maalipaikat olivat kortilla. HAKI sen sijaan onnistui vielä kertaalleen maalinteossa ja voitti erän 4-1 lukemin. Torjunnat HAKI 6 ja Lukon veskarit 20 kertaa.

Toinen erä alkoi Lukon kannalta murheellisesti, kun kiekko oli verkossa jo 25 sekunnin pelin jälkeen. Tämän jälkeen Lukkokin hieman paransi peliään ja sai hyökkäyksen poikasia rakennettua myös kotijoukkueen päätyyn. Pitkä vaihtoväli aiheutti puolittaisia tilanteita molempiin päätyihin ja yhden niistä Lukko pystyi hyödyntämään, kun Teemu Karhu kavensi ottelun 5-2 :een ajassa 27.35. Kotijoukkue ei tästä hätkähtänyt vaan jatkoi hyvää liikkuvaa peliään ja latoi erän loppupuolella vielä kolme maalia lisää ratkaisten pelin edukseen. Lukolta oli pudonnut kokoonpanosta vielä yksi pelaaja lisää loukkaantumisen vuoksi, joten kuormitus alkoi selvästi jo näkyä ottelun eri tilanteissa. Erä HAKIlle 4-1. Torjunnat HAKI 9 ja Lukko 18.

Kolmannessa erässä ei mitään suurta kiekkojuhlaa nähty. Molemmat joukkueet odottivat selvästikin loppusummerin soimista. Lukko onnistui vielä kahdesti Eemil Puhakan ja Kasper Kaupinsalon toimesta ja kun kotijoukkuekin onnistui kahdesti niin ottelu päättyi HAKIn selvään 10- 4 -voittoon. Koko ottelun torjunnat olivat: Lukko 41 ja HAKI 21. Lukon tehokkain tehokkain oli Eemil Puhakka (1+2).

Lukko olisi ehdottomasti tarvinnut täydet kolme ja ehkäpä jopa neljä hyökkäysketjua taistellakseen voitosta tosissaan. Lukon seuraava ottelu on ensi sunnuntaina Tuki-Areenalla. Vastustajaksi saapuu joulukuulta tuttu Kisa-Eagles.

Tilastot
HAKI

10 - 4

4 - 14 - 12 - 2
5'MaaliNordlund Joonas
5'MaalisyöttöPuhakka Eemil
27'MaaliKarhu Teemu
27'MaalisyöttöHirvasoja Kasperi
49'MaaliPuhakka Eemil
49'MaalisyöttöRaula Justus
49'2. maalisyöttöViljanen Elmeri
51'Jäähy: 2 minSihvo Arttu
53'Jäähy: 2 minViljanen Elmeri
53'Jäähy: 2 minTörmänen Heikki
56'MaaliKaupinsalo Kasper
56'MaalisyöttöPuhakka Eemil