Lukko C1 jäi pisteittä länsirannikon kiertueella
Julkaistu: 15.10.2017 00.00

Lukko C1 jäi pisteittä länsirannikon kiertueella

C-nuorten SM-karsinnoissa Lukon ohjelmassa oli viikonloppuna kaksi vierasottelua. Lauantaina 14.10. raumalaiset kohtasivat Porissa Ässät. Satakunnan herruus meni tällä kertaa patapaidoille selvin lukemin 10-3 (5-1, 3-0, 2-2). Lukon maaleista vastasivat Venni Vaarola, Lauri Raitanen ja Jaro Lehtonen.

-Ässät antoi meille kunnon oppitunnin. He aloittivat pelin niin tehokkaasti, että siitä suosta emme enää nousseet. Kaikki kunnia porilaisille, heidän hyökkäysvoimansa on sarjan ehdotonta eliittiä. Tulos oli meidän kannalta huono, mutta kuten todettua virheistä otetaan opiksi, Lukon vastuuvalmentaja Sami Lehtinen sanoi.

Sunnuntaina 15.10. matka jatkui kasitietä kohti Vaasaa, jossa Lukko sai vastaansa Sportin. Sarjan alempaan keskikastiin lukeutuva kotijoukkue oli terävämpi ja jätti Lukon nuolemaan näppejään lopputuloksella 4-2 (0-0, 2-0, 2-2). Vieraitten osumat merkattiin Partik Nevanpäälle ja Eemil Saariselle.

-Vaasassa ilme oli parempi, yritys ja taistelu keskimäärin ihan ok. Mutta se viimeinen rutistus jäi kuitenkin puuttumaan. Peli meni puskemiseksi ja pyristeltiin vain vastaan. Alkukaudesta käänsimme tällaiset matsit usein voitoksi, mutta nyt ei ihan riittänyt, Lehtinen luonnehti.

Sarjataulukossa Lukko tipahti nyt viivan alle kuudenneksi. Karsintalohkon 13 joukkueesta viisi parasta pääsee kevätkaudeksi SM-sarjaan.

Lukko yrittää palata pisteille ja voittokantaan lokakuun viimeisenä viikonloppuna, kun CSM-karsinnat jatkuvat U16-maajoukkuetauon jälkeen. Lukko saa lauantaina 28.10. Raumalle vieraakseen HIFK Challengerin. Sunnuntaina 29.10. Lehtisen suojatit reissaavat Turkuun, jossa on vastassa TPS.

Seuran uusimmat