C-nuoret kuuden ottelun voittoputkessa
Julkaistu: 30.09.2017 00.00

Lukon C-nuoret ottivat viidennen peräkkäisen voittonsa SM-karsinnoissa perjantaina 29.9. kun TPS Akatemia taipui Turun Impivaarassa maalein 4-5 (4-2, 0-0, 0-3).

Lohkon hännänhuippuihin lukeutuva kotijoukkue ei päästänyt vieraita helpolla, sillä peli oli reilun viiden minuutin kohdilla jo lukemissa 4-0. Lukko kuitenkin toipui shokkialusta ja kiri lopulta voittoon. Tuomas Anttilan kokonaistehot 1+2 ja ratkaisumaali ajassa 56.27 takasivat täydet pisteet Lukolle.

Lauantaina syyskuun viimeisenä päivänä Äijänsuon harjoitushallissa vastaan luisteli Kiekko-Vantaa. Helppoja pisteitä ei tälläkään kertaa ollut tarjolla. Peli eteni tasalukemissa avain loppuhetkille, kunnes Aapo Siivonen ja Patrik Nevanpää löivät maalin mieheen ja taululla komeilivat 60 minuutin jälkeen lukemat 6-4 (3-3, 1-1, 2-0).

Lukko nyt siis kuuden ottelun voittoputkessa ja tavoitteet siintävät kevätkauden ylemmässä SM-sarjassa. Pitkä on syksy kuitenkin yhä edessä ja seuraavaksi kamppaillaan karsintasarjan pisteistä lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Perjantaina 6.10. Kivikylän Areenalle saapuu vieraaksi Tampereen Ilves. Lauantaina 7.10. Lukko kohtaa Espoossa Bluesin.

Tuomas Anttila iski perjantaina tehot 1+2.