C1, C SM-karsinta, lohko 2

Lukko - TPS Akatemia  5 - 0

Harjoitushalli, Rauma

Lukon C-nuorilla voittoisa lauantai

Lukon C1-nuoret kohtasivat lauantaina 23.9. viikon ainoassa SM-karsintaottelussaan TPS Akatemian. Lohkon hännillä majaileva turkulaisjoukkue jäi Raumalla nollille, kun Lukko latoi taululle lukemat 5-0 (1-0, 3-0, 1-0).

Avauserän maalista vastasi Konsta Rantanen. Toisessa erässä isännät saivat maalihanat paremmin auki ja verkkoa heilutti vuorollaan Jr Leija, Olli Koivukoski ja Vili Uusitalo. Kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla Lauri Raitanen lisäsi numeroiksi jo 5-0. Tämän enempää ei osumia nähty, joten selvä voitto isännille.

Raumalaisten maalia vartioinut Louis Herpin (kuvassa) piti nollan 21 torjunnallaan. Virkaveli Emil Vuorio TPS Akatemian veräjän suulla urakoi peräti 55 torjuntaa.

Joukkueet kohtaava uudelleen ensi perjantaina 29.9. kun Lukko matkustaa Turun Impivaaran. Lauantaina 30.9. Lukko kohtaa kotijäällä Kiekko-Vantaan.

C-nuorten SM-karsintalohko 2: otteluohjelma ja sarjataulukko

---------------------------------------

Lukko C Team oli myös vahvassa vedossa lauantaina, kun joukkue löi C-nuorten Suomi-sarjakarsinnassa Forssassa FoPS Akatemian peräti 0-11 (0-4, 0-3, 0-4). Lukko-maalivahti Tiitus Koivunen piti pömpelin puhtaana 17 torjunnalla. Pisterohmuina häärivät Mikael Männistö (2+5) ja Heikki Pursiheimo (2+4).

C-nuorten Suomi-sarjan karsintalohko 3: otteluohjelma ja sarjataulukko