B-nuorille voitto Turussa ja tappio Helsingissä
Julkaistu: 24.09.2017 00.00

B-nuorten SM-alkusarjassa Lukko palasi kahden tappiollisen ottelun jälkeen voittokantaan, kun joukkue löi lauantaina 23.9. Turussa TPS:n maalein 1-5 (1-1, 0-2, 0-2).

TPS aloitti maalinteon, mutta Aleksi Kenttämaa iski tasoituksen vielä avauserässä. Toisessa erässä Lukon kapteeni Mikael Rauvola näytti esimerkkiä ja niittasi kiekon kahdesti turkulaisten rysään. Kolmannessa erässä Lukko sinetöi pelin voiton Osmo Bernitzin ja Viljami Istalan onnistuttua viimeistelyssä. Alex Mäkelä raumalaisten maalinsuulla torjui 22 kertaa.

Sunnuntaina 24.9. vieraspelimatka suuntautui Helsinkiin, jossa oli vastassa HIFK. Voitto oli Lukolla taas hyvin haarukassa, mutta kahden maalin johtoasema vaihtui lopulta harmilliseen 3-2 (0-1, 2-1, 1-0) -tappioon. Risto Saarisen ja Mikael Rauvolan maaleilla vieraat johtivat vielä ottelun puoliväliin tultaessa, kunnes HIFK nousi tasoihin. Isäntien voittomaaliksi jäänyt osuma syntyi heti päätöserän alkuhetkillä. Maalia vartio jälleen Alex Mäkelä ja tällä kertaa Lukko-vahdille torjuntoja kertyi 21.

Syyskuun viimeisenä päivänä ensi launtaina käväistään jälleen pääkaupungissa, jolloin Lukko B kohtaa Jokerit. Sunnutaina 1.10. pelataan vaihteeksi kotikentällä. Silloin Lukon vieraaksi Äijänsuon harjoitushalliin saapuu Lahden Pelicans.